Hygiena, drogéria

Hygiena, drogéria

Hľadáte e-shop, ktorý vám umožní vybrať si na jednom mieste rozličné čistiace prostriedky pre veľké firmy, veľkoobchod, menšie prevádzky aj pre domácnosť? U nás ste správne. Vyberte si tie správne uteráky, plastové vrecká, toaletný papier, handry aj čistiace prostriedky, v našom širokom sortimente určite nájdete aj vy hygienické potreby podľa vašich predstáv.

Drogéria a hygienické potreby pre podniky aj domácnosti

V tejto kategórii nášho e-shopu na váš čaká široká ponuka rozličných hygienických potrieb a čistiacich prostriedkov, dostupných v praktických veľkých baleniach aj ekologických variantoch. Produkty si môžete pri výbere zoradiť podľa názvu aj ceny, pri vyhľadávaní vám pomôže aj rozdelenie na podkategórie podľa jednotlivých druhov hygienických potrieb.

Čistiace prostriedky na rôzne povrchy

Kvalitné čistiace prostriedky z našej ponuky sú vyvinuté pre domácnosti aj firmy s ohľadom na účinnosť, spoľahlivosť aj ohľaduplnosť k životnému prostrediu. V kúpeľniach určite oceníte toaletné tekuté mydlá s praktickými dávkovačmi, ktoré zabezpečia účinnú dezinfekciu a zanechajú ruky svieže a čisté. O textílie sa účinne postarajú aviváže a pracie prostriedky. V našom sortimente nechýbajú ani univerzálne čistiace prostriedky a čističe na rôzne povrchy, ktoré vám pomôžu odstrániť nečistoty z riadu a skla, nábytku, ale aj kancelárskeho zariadenia, ako sú skartovačky.

Hygienické doplnky – utierky, zmetáky, osviežovače vzduchu

Okrem čistiacich prostriedkov u nás nájdete aj rôzne typy hygienických doplnkov. Prehliadnuť by ste nemali kvalitné uteráky v roliach a zásobníky, skladané utierky ani praktické hubky a handry na rôzne povrchy. Upratovanie miestností uľahčia mopy, zmetáky a vedrá, pre dokonalú vôňu a príjemný pocit po upratovaní sa budú hodiť aj čističe prostriedia, osviežovače vzduchu a závesné bloky do toaliet.

Profesionálne čistiace prostriedky pre firmy a veľkoobchod

Každá veľká aj menšia firma potrebuje spoľahlivé čistiace prípravky, ktoré pomôžu udržať pracovisko čisté a bezpečné pre zamestnancov aj zákazníkov. Profesionálne čistiace prostriedky sú u nás k dispozícii vo veľkých objemoch a výhodných baleniach ako stvorených pre veľkoobchody, s výhodnými cenami a vynikajúcou kvalitou. Praktické balenia nechýbajú ani medzi vreckami do košov, toaletnými papiermi či dezinfekčnými sprejmi.

 

Bez ohľadu na to, či ste malá firma, veľká spoločnosť alebo súkromná domácnosť, z našej ponuky si určite vyberiete. Neváhajte a objednajte si prakticky, rýchlo a jednoducho kvalitné čistiace prostriedky a hygienické potreby ešte dnes.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 638

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 638

na stránku