Pákové zakladače

Pákové zakladače

Jednoduchosť, spoľahlivosť a efektívnosť pákových zakladačov robí z týchto kancelárskych pomocníkov obľúbenú voľbu vo viacerých oblastiach. Z našej širokej ponuky si môžete vybrať nový pákový zakladač podľa motívu, materiálu aj rozmerov.

Zakladače s praktickým pripevnením dokumentov k doskám

Pákové zakladače patria medzi nenahraditeľné nástroje v oblasti organizácie a archivácie dokumentov. Vynikajú predovšetkým svojou jedinečnou schopnosťou jednoducho a rýchlo pripevniť dokumenty k doskám alebo archivačným priečinkom. Robustná konštrukcia týchto zakladačov zaručuje dlhú životnosť a minimálnu potrebu údržby.

Dizajnové pákové zakladače s rôznymi motívmi

Súčasťou nášho sortimentu je široká ponuka krúžkových aj pákových zakladačov, spomedzi ktorých si môžete vybrať ten správny podľa rozličných kritérii. Medzi motívovými zakladačmi nájdete šanóny s rôznymi prírodnými motívmi, ale aj kreatívnymi tvarmi či fotografiami miest.

Vyberte si pákový zakladač podľa materiálu

Okrem dizajnu sa pri pákových zakladačoch oplatí sústrediť aj na materiál, ktorý ovplyvňuje živnosť a praktickosť šanónu. Obľúbenou voľbou sú robustejšie, mimoriadne odolné celoplastové pákové zakladače, ktoré vedia svojim používateľom ponúknuť dlhodobú spoľahlivosť. Spojením odolnosti a ľahkosti sú pohodlné poloplastové zakladače, zákazníci často siahajú aj po ekologických kartónových zakladačoch s nízkou hmotnosťou.

Pákové zakladače s inovatívnou mechanikou

Pozornosť sa oplatí venovať aj inovatívnym pákovým zakladačom s mechanikou rotujúcou o 180 stupňov, ktoré predstavujú revolučný prístup k práci s dokumentmi. Šanón umožňuje pohodlné prichytenie dokumentov presne podľa vašich predstáv, širšie otvorenie a celkovo približne o 20 % rýchlejšiu prácu so zakladačom. 

 

Flexibilné pákové šanóny dokážu zvýšiť produktivitu a minimalizovať potrebu častého presúvania či hľadania dokumentov. Vyberte si z našej širokej ponuky zakladačov a uľahčite si organizáciu dôležitých dokladov v kancelárii či v domácnosti.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 353

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 353

na stránku