Spinky do zošívačiek

Spinky do zošívačiek

Míňajú sa vám zásoby spiniek do zošívačky? Alebo ste kúpili celkom novú zošívačku a hľadáte do nej vhodné náplne? Vyberte si z našej širokej ponuky spiniek do zošívačiek. Rozhodnúť sa môžete podľa ceny, výrobcu, veľkosti balenia aj farby.

Kancelárske spinky do práce aj domácnosti

Bez kvalitných kancelárskych spiniek sa nezaobíde žiadna kancelária ani domácnosť, ktorá vlastní aspoň jednu zošívačku. Ide o na prvý pohľad miniatúrne kancelárske doplnky, ktoré však môžu uľahčiť prácu a v kvalitnom prevedení sú skvelými pomocníkmi. Investovať sa preto oplatí do odolných spiniek z našej ponuky, ktoré dlho vydržia a zabezpečia vám spoľahlivé zošitie dokumentov.

Spinky do zošívačky – ako vybrať tie správne?

Už sa vám stalo, že ste objednali najvýhodnejšie balenie spiniek do zošívačiek a nakoniec ste zistili, že do tej vašej nepasujú? Pri výbere spiniek je dôležité venovať pozornosť kompatibilite s vašou kancelárskou zošívačkou, najmä veľkosti spiniek. Do rôznych typov zošívačiek sa používajú rozličné druhy spiniek; môže sa stať, že do vašej elektrickej či kliešťovej zošívačky nebudú pasovať rovnaké spinky, ako napríklad do zošívačky s plochým zošívaním.

Vyberajte spinky aj podľa množstva dokumentov

Dôležitá nie je len kompatibilita s menšou domácou alebo firemnou veľkokapacitnou zošívačkou. Keď sa rozhodujete pre správnu veľkosť spiniek, zamyslite sa aj nad tým, koľko strán budete zošívať. Pri niekoľkých hárkoch môže stačiť aj malá spinka, pri väčšom počte papierov však určite oceníte väčšie a hrubšie modely. Niektorým sa môžu hodiť aj farebné kancelárske spinky, ktoré pomôžu s prehľadným triedením a organizáciou dokumentov.

Kovové aj plastové kancelárske spinky

Kancelárske spinky sa vyrábajú z rôznych materiálov. Najbežnejšie sú najmä kovové spinky, stretnúť sa môžete ale aj s plastovými modelmi. Dôležité je rozhodnúť sa pre ten typ spiniek, ktorý bude kompatibilný s vašou zošívačkou a čo najlepšie vyhovie osobným preferenciám.

 

Na spinky do zošívačiek z našej ponuky sa môžete spoľahnúť – len tak ľahko sa neohnú, nepoškodia ani nerozpadnú. Kvalitné spoľahlivé modely si u nás navyše môžete objednať aj vo výhodných baleniach až do 5000 kusov.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-37 z 37

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-37 z 37

Page
na stránku