Kancelárske odkladače

Kancelárske odkladače

Zoznámte sa s našimi kancelárskymi odkladačmi, praktickými pomocníkmi pri usporiadaní dôležitých dokumentov a udržaní poriadku na pracovnom stole. Vyberte si vhodný rozmer a farebnú kombináciu a objednajte si u nás funkčné kancelárske boxy ešte dnes.

Praktické odkladacie boxy na faktúry, projekty aj zmluvy

Na pracovnom stole v kancelárii, ale aj v domácej pracovni či v detskej izbe je dôležité vytvoriť dobre organizovaný pracovný priestor. Perá, papiere či tlačiareň – všetky kancelárske potreby by mali mať na pracovnom stole č svoj určený priestor, aby zbytočne nezavadzali. To isté platí aj o faktúrach, projektoch, zmluvách a iných dôležitých dokumentoch. S ich usporiadaním vám môžu pomôcť rôzny typy odkladačov, zakladačov a stojanov.

Funkčné odkladače, stojany a organizéry

Medzi najobľúbenejšie patria práve plastové kancelárske odkladače. Tieto funkčné boxy vám umožňujú usporiadať dokumenty tak, aby ste ich mali vždy po ruke a zároveň pracovali v príjemnom a usporiadanom priestore. V našej ponuke však nechýbajú ani iní pomocníci na váš pracovný stôl ako otočné stojany, stojany na časopisy či zásuvkové boxy.

Jednoposchodové aj viacposchodové kancelárske odkladače

Kancelárske boxy sú dostupné v rôznych rozmeroch a typoch, z ktorých si môžete vybrať tie správne presne podľa vašich potrieb. Najbežnejšie sú jednoposchodové odkladacie boxy, ktoré sú dostatočne veľké aj na usporiadanie väčšieho množstva dokumentov a súborov. Možnosťou najmä do väčších kancelárií je aj viacposchodový odkladací box, ktorý si môžete sami farebne nakombinovať.

Plastové kancelárske odkladače nielen do kancelárií

Odkladače sa vyrábajú z rozličných materiálov, ako je papier, plast, drevo či kov. V našom sortimente sa však najčastejšie stretnete práve s plastovými odkladačmi, ktoré sú ľahké a dajú sa bez problémov prenášať. Plastové odkladače tiež vynikajú svojou odolnosťou voči vlhkosti, bezproblémovou údržbou, dlhou životnosťou a dostupnou cenou.

 

Kancelárske odkladače sú nielen praktickým doplnkom, vašu kanceláriu či pracovňu pomôžu oživiť aj dizajnovo. V našej ponuke nájdete veľký výber rôznych farebných variantov, ktorý z nich doplní najlepšie práve vašu kanceláriu?

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-116 z 116

Page
na stránku
  1. Odkladač XXL sivý
    Rating:
    0%
    12,49 € 10,41 €
  2. Odkladač XXL čierny
    Rating:
    0%
    12,49 € 10,41 €
  3. Odkladač XXL modrý
    Rating:
    0%
    12,49 € 10,41 €
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-116 z 116

Page
na stránku