Kancelársky nábytok

Kancelársky nábytok

Kartotéky, lampy, predlžovačky či čalúnené stoličky. Vytvorte si aj vy v kancelárii príjemné, efektívne a štýlové pracovné prostredie. Z nášho širokého sortimentu kancelárskeho nábytku a doplnkov si určite vyberiete.

Moderný kancelársky nábytok – myslite na štýl aj funkčnosť

Kvalitné vybavenie kancelárie je kľúčovým aspektom pre vytvorenie produktívneho a pohodlného pracovného prostredia, výber kancelárskeho nábytku preto netreba podceniť. Pred objednaním odporúčame zvážiť niekoľko faktorov, medzi ktorými nechýba štýl miestnosti, funkčnosť a kvalita produktov. Rozhodujúci môže byť aj výrobca, na ktorého sa môžete spoľahnúť. Za vyskúšanie rozhodne stoja napríklad elegantné kancelárske modely od Lenza Wels.

Kvalitný nábytok do kancelárie – od predlžovačiek po lampy

Ponuka kancelárskeho nábytku je mimoriadne široká, je preto skvelé ujasniť si hneď na začiatku, aký typ doplnkov sa vám vlastne bude hodiť. Obľúbenými produktmi z tejto kategórie sú napríklad elektrické panely k stolom, prípojné zásuvky a predlžovačky, ktoré zabezpečia efektívne napájanie počítačov a mobilov, ale aj tlačiarní či skartovačiek. V žiadnej kancelárii by nemali chýbať ani kvalitné lampy, žiarovky, vešiaky či hodiny.

Kovový aj drevený, tmavý aj biely kancelársky nábytok

Okrem pracovných stolov odporúčame prehodnotiť aj kúpuergonomických  kancelárskych stoličiek a kresiel, ktoré zabezpečia správnu podporu chrbtice pri práci. V našej ponuke nechýba ani čalúnený nábytok a konferenčné stolíky, opierky chrbta a nôh či paravány. Väčším kanceláriám sa bude určite hodiť aj sortiment kovového nábytku, v ktorom nechýbajú skrinky, trezory, kartotéky či kancelárske kontajnery.

Praktický kancelársky nábytok? Vybrať si môžete aj zostavy

Ak chcete, aby k sebe jednotlivé doplnky v kancelárii dokonale ladili, môžete sa rozhodnúť aj pre zostavy. Kúsky s rovnakým dizajnom si jednoducho skombinujete napríklad v ponuke značky Lenza Wels, prehliadnuť by ste nemali ani zostavy do malých kuchýň a jedální.

 

Či už hľadáte luxusný kancelársky nábytok s výrazným dizajnom, alebo si predstavujete skôr jednoduchý lacný kancelársky nábytok, naša ponuka vás nesklame. Preskúmajte jednotlivé podkategórie a vyberte si modely, ktoré dokonale sadnú do vášho rozpočtu sj štýlu kancelárie.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 631

na stránku
  1. Věšák PMS1MAG
    Rating:
    0%
    41,10 € 34,25 €
  2. Hodiny HORNEW černá
    Rating:
    0%
    16,93 € 14,11 €
  3. Hodiny HORNEW bílá
    Rating:
    0%
    16,93 € 14,11 €
  4. Hodiny HORISSIMO M
    Rating:
    0%
    29,42 € 24,52 €
  5. Hodiny PSP30
    Rating:
    0%
    24,49 € 20,41 €
  6. Hodiny 851A
    Rating:
    0%
    32,71 € 27,26 €
  7. Hodiny W99158
    Rating:
    0%
    12,49 € 10,41 €
  8. Hodiny HORCLAS
    Rating:
    0%
    14,63 € 12,19 €
  9. Hodiny HORTREE
    Rating:
    0%
    44,39 € 36,99 €
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 631

na stránku