Ozdobný papier

Ozdobný papier

Obľubujete tvorenie z papiera? Plánujete ručne vyrobiť kreatívne prianie alebo jednoducho potrebujete nové vizitky? Jedinečná kolekcia ozdobných papierov značky Galéria Papieru je tu pre vás. Vyberte si z viac ako 100 druhov dekoratívnych papierov rôznych vzorov a potlačí.

Ozdobný papier poľskej značky Galéria Papieru

Ozdobný papier vám na rozdiel od multifunkčných kancelárskych papierov pomôže naplno vyjadriť vašu kreativitu a inšpiruje vás rozmanitosťou jednotlivých typov. Papiere značky Galéria Papieru sú ako stvorené pre vizitky, svadobné oznámenia či ručne vyrobené blahoželania. Filtrovať ich môžete v našom e-shope podľa ceny, pri výbere nezabudnite zvážiť najmä gramáž a počet kusov v balení.

Hladký, metalický aj štrukturovaný papier

V našej ponuke nájdete desiatky druhov kreatívnych ozdobných papierov a kartónov s rôznymi vzormi, potlačou a štruktúrou pre domáce aj kancelárske využitie. Okrem hladkých papierov nechýbajú ani vzorované (inak aj embosované či štrukturované) kúsky, najčastejšie vo formáte A4. Väčšina matných ozdobných papierov je vhodná pre atramentové tlačiarne, metalické papiere či papiere s metalickou potlačou sú zas ideálne pre laserovú tlač.

Vizitky, oznámenia či diplomy oživíte ozdobným papierom

Tlač vizitiek, prianí, pozvánok, svadobných oznámení, ale aj ručná výroba škatuliek, darčekových tašiek, albumov, scrapbookových stránok, visačiek, tvorba diplomov či reštauračných menu. Kreatívne ozdobné papiere majú širokú škálu využitia, v množstve rôznych druhov si svoj štýl navyše nájde každý. Milovníkov umenia nadchnú okrem ozdobných papierov aj výkresy a skicáre, obľúbencov prírodného vzhľadu si zas získa kraftový papier s rôznorodými textúrami.

Nebojte sa nových kombinácii ozdobných papierov

Vzory jednotlivých ozdobných papierov sa pri výrobe prianí či stránok do albumov dajú pomerne ľahko kombinovať. Vyhrajte sa s rôznymi štruktúrami a farbami a vytvorte nezameniteľný originálny dizajn. Vyskúšať môžete napríklad kombinovanie kontrastných farieb, viacerých vrstiev rôznych typov papierov aj zladenie papierov s rovnakou témou či vzorom. Zaujímavý hmatový kontrast dosiahnete aj kombináciou štrukturovaného papiera s trblietavým alebo lesklým kúskom.

 

Ozvláštnite váš najbližší papierový projekt okrem doplnkov pre kreatívnu tvorbu aj ozdobnými papiermi z dielne Galéria Papieru, ktoré vám umožnia naplno vyjadriť svoj štýl. Uvidíte, že kúpu týchto kreatívnych papierov u nás nebudete ľutovať.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 141

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-120 z 141

na stránku