Farbičky, ceruzky

Farbičky, ceruzky

Výber správnych kreatívnych pomôcok môže mať výrazný vplyv na umelecký rozvoj a kreativitu nielen u detí, ale aj u dospelých. Rozhodnite sa pre kvalitné pastelky, ceruzky, voskovky či glitrové perá a vrhnite sa spolu s týmito spoľahlivými pomocníkmi do rôznorodých umeleckých projektov.

Spoľahlivé farbičky pre najmenších aj pre dospelých umelcov

Hľadáte kvalitné farbičky pre malé deti do škôlky, voskovky na výtvarnú výchovu alebo profesionálne ceruzky pre vaše umelecké projekty? Náš sortiment je tu pre vás zo širokej ponuky ceruziek, gélových pier a voskoviek si určite vyberiete.

Ceruzky rôzneho dizajnu a tvrdosti

Zrejme sa zhodneme na tom, že základnou pomôckou každého (nielen detského) umelca je ‚obyčajná‘ ceruzka. Jej výber pritom vôbec nemusí byť taký jednoduchý, keďže existuje niekoľko desiatok typov odlišujúcich sa navzájom tvrdosťou, množstvom hrán aj dizajnom. V našom e-shope nájdete profesionálne ceruzky klasického dizajnu pre umelcov, vhodné napríklad aj na rysovanie, hrubšie modely pre deti so špeciálnym ergonomickým dizajnom, ktorý podporuje správny úchop aj farebné drevené ceruzky na kreslenie, ideálne pre najmenších.

Kvalitné pastelky na kreslenie (nielen) pre deti

Pastelky sú neoddeliteľnou súčasťou školských peračníkov, kreatívnych kufríkov na domácu tvorbu aj vrecúšok s výtvarnou výchovou. Ako však zo širokej škály produktov vybrať tie správne? Detské pastelky musia byť v prvom rade bezpečné, dôležitým aspektom pri výbere môže byť aj konzistencia – pastelky na kreslenie by mali mať v ideálnom prípade hladkú a mastnú textúru, ktorá umožní aj tvorbu najmenších detailov.

Rôznofarebné voskovky pre deti

Medzi obľúbené tvorivé školské potreby patria aj voskovky, ktoré medzi farbičkami vynikajú svojou intenzívnou farbou a schopnosťou kreslenia na rôzne povrchy. Voskovky sú ako stvorené na maľovanie aj pre najmenších umelcov, a to vďaka jednoduchému použitiu. Mastná textúra týchto farbičiek umožňuje hladké kreslenie bez potreby veľkej sily, čo pomáha rozvíjať jemnú motoriku.

 

Kompaktné cestovné farbičky pre najmenšie deti, odolné hrubé ceruzky pre prvákov, glitrové popisovače pre starších žiakov aj profesionálne pastelky pre dospelých. Nech už hľadáte akékoľvek kreatívne pomôcky, tie z našej ponuky vás určite nesklamú.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 61-67 z 67

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 61-67 z 67

Page
na stránku