Farby, štetce, doplnky

Farby, štetce, doplnky

Do základnej výbavy každého – či už dospelého, alebo detského – umelca nepochybne patria kvalitné vodové a temperové farby, štetce rôznej hrúbky a ďalšie umelecké doplnky. Pártate po nových pomocníkoch na tvorbu? Vyberte si tých správnych z nášho sortimentu. 

Umelecké doplnky na maľovanie – štetce, plastelína aj palety

Či už zháňate kreatívne školské potreby pre vašich najmenších na výtvarnú výchovu alebo pre svoje tvorivé aktivity, z našej širokej ponuky si určite vyberiete. Objednať si môžete naraz okrem vodových a temperových farieb aj plastelínu, štetce, zásterky na maľovanie, plastové poháriky na vodu, nožničky či ďalšie druhy farbičiek a pasteliek. 

Štetce na maľovanie obrazov v praktických sadách a plastelína pre deti

Chýbať vo výbave umelca nesmú štetce na maľovanie rôznych veľkostí a tvarov, s rozličnými typmi štetiniek. Výber je len na vás; kým pre detailné maľovanie sa budú zrejme naviac hodiť štetce s jemnými štetinami, pre väčšie plochy budú vhodnejšie hrubšie modely. Malých umelcov vie potešiť aj tvorba z plastelíny; detská plastelína rôznych farieb je skvelá na modelovanie trojrozmerných diel a celkové rozvíjanie tvorivosti najmenších.

Vodové farby pre najmenších aj pre dospelých 

Vodové farby sú ideálne pre všetkých umelcov, pre ktorých je pri maľovaní dôležitá ľahkosť a čistota. Kvalitné „vodovky“ ponúkajú výbornú priľnavosť na papier, vysokú pigmentáciu aj flexibilnú možnosť vrstvenia farieb na výkrese. Ak vyberáte vodové farby do škôlky či školy pre malé deti, odporúčame voliť produkty s kompaktným dizajnom a jasnými a živými odtieňmi.

Temperové farby (nielen) pre deti

Obľúbeným pomocníkom a neoddeliteľnou súčasťou školských vrecúšok s pomôckami na vývarnú výchovu sú aj temperové farby. Okrem toho, že poskytujú živé farby, vynikajú svojou celkovou univerzálnosťou. Ich hustá konzistencia umožňuje ľahkú manipuláciu, jednoduché miešanie aj vrstvenie farieb a expresné zasychanie. Temperové farby sú dostupné v rôznych odtieňoch a variantoch, vybrať si môžete aj praktické veľké balenie, ideálne na maľovanie v škole i v domácnosti.

 

Kompaktné vodové farby na výlety do prírody, veľké balenie temperiek s množstvom odtieňov, rôznofarebná plastelína pre najmenších aj praktická plastová paleta na výtvarnú výchovu. Nech už hľadáte ktorýkoľvek z umeleckých doplnkov, v našom e-shope ste správne.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-40 z 40

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-40 z 40

Page
na stránku