Vrecká na prezuvky

Vrecká na prezuvky

V čom nosia vaši najmenší do školy prezuvky? Ak ešte nepoužívajú praktické odolné univerzálne vrecká, je čas ich vyskúšať. Okrem prezuviek môžu poslúžiť aj na pomôcky na iné predmety či oblečenie na mimoškolské aktivity.

Všestranné vrecko na prezuvky, telesnú aj výtvarnú výchovu

Obľúbené vrecká na prezuvky sú praktickým doplnkom pre každého školáka, ich využitie však rozhodne nekončí len pri prenášaní topánok. Do odolných vreciek môžete zbaliť aj všetky umelecké školské pomôcky na výtvarnú výchovu (zásterky, štetce, temperové farby, ceruzky, farbičky a prípadne aj menšie školské zošity). Vrecko je ideálne aj na telocvik – do väčších modelov sa pohodlne zmestí úbor na telesnú výchovu či prezlečenie na športový tréning alebo tanečnú hodinu, ktoré čakajú vašich najmenších po škole.

Praktické vrecká na prezuvky z odolných materiálov

Vrecká na prezuvky sú v posledných rokoch čoraz obľúbenejšie aj preto, že sa vyrábajú z pevných vodeodolných materiálov, ktoré udržia veci v suchu aj počas daždivých dní. Množstvo modelov obsahuje vo vnútri aj praktické menšie vrecko na zips, ktoré oddelí napríklad topánky od ostatného oblečenia.

Vďaka sťahovacej šnúrke sa dajú vrecká nosiť aj ako batoh

Výhodou prezuvkových vreciek je aj praktická zaťahovacia šnúrka, ktorá umožňuje rýchle otvorenia a zavretie vrecka aj viacero spôsobov nosenia. Vďaka šnúrke spojenej so spodnou časťou sa dá vrecko nosiť aj ako batoh na chrbte, vďaka čomu môžu mať deti voľné ruky počas športových aktivít aj výletov.

Vrecká na prezuvky rôznych veľkostí a dizajnov

Vlak, postavičky z Minecraftu, princezné, motýliky aj abstraktné vzory. Vrecká na prezuvky sú v našom e-shope dostupné v desiatkach vzorov a farieb, stačí si len vybrať. Nezabudnite pri výbere zvážiť ani ideálnu veľkosť vrecka, aby sa doň zmestili všetky potrebné veci.

 

Aj keď sa to nemusí na prvý pohľad zdať, rozhodnutie pre kvalitné vrecko na prezuvky je investíciou do pohodlia a organizovanosti vášho dieťaťa. Ktorý z dizajnov a veľkostí sa bude najviac hodiť vašim najmenším?

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-39 z 39

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-39 z 39

Page
na stránku