Výkresy, papiere, podložky

Výkresy, papiere, podložky

Ak máte doma škôlkara, školáka, staršieho umelca alebo sa sami radi venujete kreatívnej tvorbe, určite sa vám budú hodiť pomôcky z tejto kategórie. Objednajte si farebné výkresy, rôznorodý krepový papier aj podložku na stôl a pustite sa do nových projektov.

Kreatívne školské pomôcky na výtvarnú výchovu aj domov

Určite sa zhodneme, že pri kreatívnych projektoch je dôležité mať k dispozícii tie správne materiály – či už doma, na výtvarnej výchove v škole alebo na poobednom kreatívnom krúžku. Farebné výkresy, biele hrubé papiere, krepový papier a podložky na tvorbu patria medzi základné kreatívne školské potreby, bez ktorých sa podobne ako bez farbičiek, štetcov či nožníc nezaobídete.

Rôznorodé farebné výkresy

Živé farby a široká paleta odtieňov farebného papiera ponúka nekonečné možnosti pre kreslenie a umeleckú tvorbu. Farebné výkresy sú vďaka svojej univerzálnosti vhodné pre ľudí všetkých vekových kategórií a úrovní zručností, oceniť ich môžete v pracovnom prostredí aj v škole na prípravu prezentácií a projektov.

Farebné výkresy – balenia s hárkami jednej farby aj rôznych farieb

Farebné výkresy si môžete z nášho sortimentu objednať v rôznych veľkostiach a baleniach. Kým niektoré ponúkajú v rámci jedného balíčka rôzne farebné hárky, v iných nájdete papier len jednej zvolenej farby. Neprehliadnite ani balenie unikátneho samolepiaceho farebného papiera, ktorý môže tvorbu uľahčiť a oživiť.

Krepový papier dodá vašim nápadom jedinečný efekt

Vďaka svojej charakteristickej textúre patrí krepový papier medzi obľúbené umelecké materiály. Jeho jemná, mierne vrásčitá povrchová úprava prinesie každému projektu zaujímavý efekt. Krepový papier prináša unikátny spôsob, ako zrealizovať vaše nápady – môže z neho vzniknúť unikátna jarná výzdoba, 3D obrázok či originálna skladačka.

 

Objavte svet tvorivosti s farebnými výkresmi, tvrdými bielymi hárkami, krepovým papierom aj podložkami a preskúmajte našu ponuku ešte dnes.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-50 z 50

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-50 z 50

Page
na stránku