Tabule biele striekané

Tabule biele striekané

Ak máte radi moderné a praktické riešenia a hľadáte tabuľu do školskej triedy, na stenu v kancelárii či domov do predsiene, riešením môže byť práve biely striekaný model. Okrem toho, že sa na tieto tabule dá písať špeciálnymi fixami, sú aj magnetické.

Magnetické popisovateľné tabule na stenu

Biele magnetické tabule na stenu vynikajú v porovnaní s korkovými nástenkami či napichovacími a plánovacími tabuľami svojou multifunkčnosťou. S pomocou špeciálnych stierateľných fixiek môžete na tieto tabule zapisovať svoje poznámky a plány, ktoré sa budú dať vždy na sucho zotrieť a aktualizovať. Okrem rôznofarebných písmen a obrázkov sa na tabuľu dajú upevniť aj magnety, čo z nej robí dlhodobého zákazníckeho favorita.

Čo znamená, že sú tieto magnetické tabule striekané?

Ak vás v nadpise zarazilo slovo striekané, radi vám ho vysvetlíme. Pri výrobe tohto typu bielych magnetických tabúľ sa totiž špeciálna zmes nanáša na povrch tabule práve striekaním. Tento postup umožňuje dosiahnuť rovnomerné pokrytie celej plochy tabule farbou bez viditeľných nerovností, čo zabezpečuje hladký rovnomerný povrch vhodný na písanie stierateľnými popisovačmi a upevňovanie magnetov.

Skladacie aj kombinované biele magnetické tabule

Do školských tried na vyučovanie, na stenu v kancelárii pre praktickú organizáciu úloh aj pre nákupné zoznamy v domácej kuchyni. Biela magnetická tabuľa na stenu má naozaj široké spektrum využitia a hodí sa na desiatky miest. Podľa toho, kam ju plánujete umiestniť vy, sa môžete rozhodnúť pre ten správny rozmer a dizajn. V našej ponuke nájdete modely s jednoduchými drevenými aj tradičnými hliníkovými rámami, nechýbajú ani skladacie a kombinované tabule.

Praktická magnetická tabuľa na kreslenie aj písanie

Hľadáte tu správnu bielu magnetickú tabuľu? Pri konkrétnych produktoch si nezabudnite všímať aj príslušenstvo v balení. Viaceré modely z nášho sortimentu disponujú praktickou odkladacou poličkou, ktorá vám umožní mať fixky, magnety, čistiace prostriedky na tabule a stierku vždy po ruke. Väčšina bielych tabúľ sa dodáva s kompletnou montážnou sadou, čo zaručuje jednoduchú inštaláciu a použitie hneď po vybalení.

 

Vďaka intuitívnemu používaniu a možnosti plynulého písania sú biele striekané tabule ideálne nielen pre dospelých, ale aj pre detských používateľov. Uľahčite sebe aj vašim najmenším domáce plánovanie či vzdelávanie a objednajte si praktickú bielu tabuľu z našej ponuky ešte dnes.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-43 z 43

Page
na stránku
  1. Tabuľa ECONOMY 120x180cm
    Rating:
    0%
    202,80 € 169,00 €
  2. Tabuľa BOARD-UP 75x75 cm
    Rating:
    0%
    139,00 € 115,83 €
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-43 z 43

Page
na stránku