Čistenie počítačov

Čistenie počítačov

Špeciálne vlhčené obrúsky na monitor, univerzálne čistiace spreje na plastové povrchy, praktické vzduchové čističe aj spoľahlivé odstraňovače etikiet. Udržať si príjemné pracovné prostredie v domácej kancelárii či na prevádzke je s našimi kvalitnými prípravkami na čistenie elektroniky skutočne jednoduché.

Pravidelné čistenie PC, monitora, myši aj klávesnice

Či už hovoríme o obrazovkách počítačov, klávesniciach, myšiach, notebookoch alebo ďalšom príslušenstve a kancelárskej technike, pre všetky platí, že pre udržanie optimálneho výkonu a predĺženie životnosti zariadenia je kľúčová pravidelná údržba. Nahromadený prach, špina a ďalšie nečistoty nielenže nevytvárajú najpríjemnejšie pracovné prostredie, môžu aj negatívne ovplyvniť chladenie, výkon a spoľahlivosť počítača.

Ako často používať špeciálne čistiace prostriedky?

Ideálna frekvencia čistenia počítača a príslušenstva sa líši v závislosti od prostredia, v ktorom sa používa. Vo všeobecnosti odporúčame vyčistiť kancelársku techniku a elektroniku aspoň raz za šesť mesiacov, v prašnejšom prostredí môžete zariadenie pretrieť handričkou či utierkami podľa potreby častejšie. 

Efektívne čistenie PC a príslušenstva od prachu a nečistôt

Na vyčistenie počítača môžete použiť aj univerzálne prostriedky na rôzne druhy povrchov, najistejšie však bude, ak siahnete priamo po prípravkoch určených na elektronické príslušenstvo. Na čistenie plastových povrchov vrátane klávesníc si môžete objednať špeciálne čistiace roztoky, peny alebo vlhčené obrúsky, ktoré sú šetrné k elektronike a neobsahujú agresívne chemikálie. Pre údržbu obrazoviek a monitorov odporúčame zvoliť čistiace sady, spreje a utierky z mikrovlákna s neutralizačným a antistatickým účinkom.

Praktické odstraňovače etikiet

Súčasťou sortimentu čističov elektroniky sú aj špeciálne prípravky na odstraňovanie etikiet. Tieto produkty sú navrhnuté tak, aby efektívne rozpúšťali lepiacu látku, čím umožňujú ľahké odstránenie etikiet bez poškodenia povrchu. Celkovo pomôžu s efektívnou údržbou počítača a zabezpečia dlhšiu životnosť jeho komponentov.

 

Nepodceňujte správnu starostlivosť o váš počítač a jeho komponenty. Pre ktorú z praktických čistiacich sád či spoľahlivých prostriedkov na čistenie z našej ponuky sa rozhodnete?

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-49 z 49

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-49 z 49

Page
na stránku