Podložky a opierky zápästia

Podložky a opierky zápästia

Je neoddeliteľnou súčasťou vášho pracovného stola aj podložka pod myš a opierka zápästia pred klávesnicu? Dajte šancu týmto skvelým kancelárskym pomocníkom aj vy. Poradíme vám, ako vybrať tých správnych aj prečo sa do nich oplatí investovať.

Kvalitné opierky zápästia a ergonomické podložky pod myš k počítačom

Podložky a opierky zápästia sú dôležitými doplnkami pre všetkých, čo trávia pravidelne niekoľko hodín pred počítačom. Toto praktické príslušenstvo pomáha zlepšiť pohodlie pri práci aj predchádzať možným zraneniam.

Spoľahlivé podložky pod myš

S elegantným čiernym dizajnom, obrázkom dovolenkovej destinácie či rodinnou fotografiou. Okrem toho, že dizajnové podložky na myš dokážu dokonale oživiť každú kanceláriu a pracovňu, zabraňujú tiež poškriabaniu povrchu stola, ku ktorému by mohlo dôjsť pri používaní myši priamo na doske. Správne zvolená podložka pod myš tiež umožňuje presnejšie a plynulejšie pohyby myšou, ktoré sú kľúčové pri precíznej práci aj hraní hier.

Penová, textilná či gélová podložka pod myš

Pri výbere podložky pod myš je dôležité zvážiť najmä veľkosť podložky tak, aby bola primeraná veľkosti pracovného priestoru. Kľúčovým faktorom je aj materiál – medzi najobľúbenejšie patria najmä gélové a penové podložky pod myš, môžete sa rozhodnúť ale aj pre textilné a plastové modely. Skvelou voľbou môže byť aj ergonomická podložka pod myš s integrovanou opierkou, ktorá poskytuje plynulý pohyb myši a zároveň podporuje správnu polohu zápästia pri práci.

Prečo sa oplatí investovať do podložky pod ruku?

Ak sa nerozhodnete pre niektorý z modelov podložiek s opierkou ruky, môžete si tento komponent objednať aj samostatne. Praktické opierky zápästia pred klávesnicu pomáhajú udržať správnu polohu ruky počas práce, čím znižujú únavu a nepohodlie pri dlhšej práci za počítačom. Správne zvolená podložka pod ruku k PC je tiež prevenciou vzniku syndrómu karpálneho tunela a iných ochorení.

 

Podložky pod myš a opierky zápästia v sebe spájajú dizajnové doplnky a praktických pomocníkov. Rozhodnite sa pre niektorého z nich ešte dnes a ochráňte tak pred trvalým poškodením nielen svoj pracovný stôl, ale aj zápästia. 

 

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-57 z 57

Page
na stránku
  1. Podložka 3M MW311-MX
    Rating:
    0%
    52,00 € 43,33 €
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-57 z 57

Page
na stránku