Galeria Papieru ozdobný papír Natte ivory 250g, 20ks

Galeria Papiera ozdobný papier Natte ivory 250g, 20ks

Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks

3,74 € 3,12 €
Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks je skvelou voľbou pre vaše kreatívne projekty. Tento kvalitný ozdobný papier je ideálny pre scrapbooking, výrobu pozvánok, či obálok. S hrúbkou 180g je dostatočne pevný, no zároveň ľahko tvarovateľný. Jeho biela farba je univerzálna a hodí sa ku každému dizajnu. S balením obsahujúcim 20 listov máte dosť materiálu na vaše nápady. Kúpte si Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks ešte dnes a nechajte svoju tvorivosť rozkvitnúť!
Dostupnosť: Skladom
SKU
GP08LK52BI
### Vlastnosti a výhody Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks

Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov ručného tvorenia a scrapbookingu. Tento papier je vyrobený z kvalitného materiálu s hmotnosťou 180g, čo z neho robí robustný a odolný materiál pre vaše kreatívne projekty.

### Technické charakteristiky

- Farba: Biele
- Hmotnosť: 180g
- Počet listov: 20ks
- Rozmer: A4 (210 x 297 mm)
- Materiál: Batyst

### Výhody produktu

1. **Vysoká kvalita**: Galeria Papieru je známa svojou vysokou kvalitou a tento ozdobný papier nie je výnimkou. Jeho hladký povrch a pevnosť zaručujú perfektné výsledky pri každom projekte.

2. **Univerzálnosť**: Tento papier je vhodný pre rôzne druhy tvorivých aktivít, ako je scrapbooking, výroba pozvánok, dekorácií a mnoho ďalších. Jeho biela farba je ideálna pre akýkoľvek dizajn.

3. **Jednoduché použitie**: S rozmermi A4 je tento papier ľahko prispôsobiteľný a môžete ho ľahko vystrihnúť alebo ozdobiť podľa vašich predstáv.

4. **Cenovo dostupný**: Napriek svojej vysokokvalitnej konštrukcii je tento ozdobný papier cenovo dostupný, čo ho robí ideálnou voľbou pre každého tvorivého jedinca.

### Prečo si vybrať Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks?

Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný ozdobný papier pre vaše tvorivé projekty, Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks je pre vás to pravé. S jeho vysokou kvalitou, univerzálnosťou a cenovou dostupnosťou vám tento papier pomôže vytvoriť úžasné diela, na ktoré budete hrdí. Nechajte sa inšpirovať a začnite tvoriť s týmto skvelým ozdobným papierom od Galerie Papieru!
Parametre
EAN Code1 5903069021205
Write Your Own Review
Ohodnoťte nás aj VY:Galeria Papieru ozdobný papír Batyst bílá 180g, 20ks
Vaše hodnotenie