Etiketovací systém Dymo

Etiketovací systém Dymo

Hľadáte spoľahlivý spôsob, ako označovať v kancelárii, na prevádzke alebo v sklade jednotlivé produkty a dokumenty? Vyskúšajte etiketovací systém značky Dymo, ktorý vyniká bezkonkurenčnou kvalitou, jednoduchým používaním aj množstvom praktických funkcií.

Ako funguje Dymo štítkovač?

Tlačiarne etikiet značky Dymo vynikajú inovatívnou technológiou termálnej tlače, vďaka ktorej nebudete potrebovať žiadne atramentové náplne a tonery. Dymo tlačiareň štítkov len jednoducho pripojíte k počítaču, tabletu či smartfónu káblom alebo cez Bluetooth a s pomocou praktickej aplikácie môžete hneď tvoriť a tlačiť štítky presne podľa vašich predstáv.

Kompaktné tlačiarne štítkov s jednoduchým ovládaním

Nech už sa rozhodnete od značky Dymo pre ktorýkoľvek štítkovač (inak nazývaný aj labelmaker), všetky produkty sú špecifické kompaktným dizajnom, intuitívnym ovládaním a širokou škálou praktických funkcionalít. Štítky môžete tlačiť na rôzne typy pások, vďaka čomu sú obľúbenou voľbou do kancelárií, veľkých prevádzok aj priemyselného prostredia.

Štítkovač Dymo LM – praktická kufríková sada aj na cesty

Praktický, výkonný, kompaktný. Medzi zákazníckych favoritov v tejto kategórii kancelárskej techniky patrí kufríková sada Dymo LabelManager, ktorá je ideálnym spoločníkom pri práci v rôznych priestoroch. Tlačiareň štítkov Dymo LM vyniká možnosťou rýchleho pripojenia k počítaču bez potreby adaptéru alebo batérií, čo umožňuje pohodlné a bezproblémové používanie. Štítkovač sa vyznačuje aj širokou variabilitou pri voľbe štítkových materiálov a praktickou funkciou automatického vypnutia.

Objednajte si aj Dymo kazetové pásky a etikety

Dymo ponúka okrem štítkovacích zariadení aj široký sortiment kazetových pások a samolepiacich etikiet, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám. Či už bude pre vás najvhodnejšia Dymo permanentná polyesterová páska s vysokou odolnosťou voči vode, olejom a vysokým teplotám, alebo uprednostníte flexibilné nylonové pásky, v našej ponuke nájdete rôzne varianty v rôznych farbách a rozmeroch.


Značka Dymo je v oblasti označovacích systémov synonymom pre kvalitu a inovácie a už desiatky rokov prináša zákazníkom po celom svete flexibilné štítkovače s rôznymi možnosťami použitia. Napokon, presvedčte sa sami a vyberte si niektorý z produktov z dielne Dymo aj vy.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 61-90 z 94

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 61-90 z 94

na stránku