Lepidlá v spreji

Lepidlá v spreji

Rýchlosť, jednoduchosť aplikácie aj úplná čistota pracovnej plochy – toto je len niekoľko výhod, ktoré vám prinesie používanie lepidiel v spreji. Medzi zákazníkmi sú vďaka svojej univerzálnosti a širokej rôznorodej ponuke čoraz viac populárne.

Kvalitné lepidlá v spreji s jednoduchým použitím

Sprejové lepidlá vynikajú svojim mimoriadne jednoduchým použitím; stačí zložiť vrchnák, stlačiť tlačidlo a môžete začať lepiť. Pri používaní tradičných lepiacich tyčiniek a tekutých lepidiel často dochádza k nežiaducemu rozlievaniu a zanechávaniu škvŕn na povrchoch, čomu sa pri použití lepidiel v spreji úplne vyhnete.

Lepidlo v spreji na rozličné povrchy a materiály

Lepidlá v spreji patria medzi najuniverzálnejšie lepiace a korekčné papierenské doplnky, keďže sa dajú použiť na rôzne povrchy a materiály. Oceníte ich pri tvorbe umeleckých diel, remeselných prác, ale aj pri bežných opravách v domácnosti či kancelárii. Okrem použitia na kancelárskom papieri či kartóne ich môžete bez obáv naniesť aj na drevené, plastové a kovové povrchy, výnimkou nie sú ani textílie.

Permanentné a nepermanentné sprejové lepidlá 

Ak ste už preskúmali našu ponuku, určite ste si všimli, že lepidlá v spreji sú buď permanentné alebo nepermanentné. Permanentné kúsky sú navrhnuté tak, aby držali takopovediac natrvalo a sú ideálnou voľbou na spojenie papiera, dreva aj tkanín. Naopak, nepremanentné lepidlá sú skvelé pre dočasné spojenie predmetov, neskôr ich budete môcť ľahšie odstrániť.

Profesionálne sprejové lepidlá

Plánujete si objednať lepidlo, ktoré funguje ako sprej? Vopred si premyslite, na čo ho budete používať. Súčasťou nášho sortimentu sú okrem bežných kancelárskych a univerzálnych lepidiel aj viacúčelové modely pre profesionálov, ktorými možno lepiť nábytok, fólie, dekoratívne krytiny, polystyrénové peny aj plastové hmoty na tesneniach.

Ak si predstavujete rýchle, čisté a efektívne lepenie, lepidlo v spreji je tou najlepšou voľbou. Či už sa chystáte pracovať s papierom, drevom, plastom alebo kovom, sprejové lepidlo vás určite nesklame.

Filter
Nastaviť zostupný smer

7 Items

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

7 Items

na stránku