Mikroceruzky a mechanické ceruzky

Mikroceruzky a mechanické ceruzky

Jemné písanie či detailné kreslenie. Mechanické ceruzky a mikroceruzky predstavujú modernú alternatívu k bežným dreveným ceruzkám, vynikajú svojím jednoduchým používaním aj dokonalou spoľahlivosťou.

Písanie a kreslenie s dôrazom na presnosť

Mikroceruzky, mechanické ceruzky a verzatilky sú rôznymi pomocníkmi na písanie s rovnakým hlavným cieľom – presnosťou. Mikroceruzky a mechanické ceruzky (známe aj ako pentelky) boli vytvorené pre detailné kreslenie s možnosťou použitia rôznych hrúbok mikrotúh. Svojim používateľom umožňujú aj nepretržité písanie bez nutnosti brúsenia tuhy. Verzatilky zvyknú obsahovať o niečo hrubšiu tuhu, čím kombinujú výhody používania pier a ceruziek.

Mechanické ceruzky Faber-Castell a Pentel

Medzi zákazníckych favoritov v oblasti mechanických ceruziek patria najmä značky Faber-Castell a Pentel. Pentelky Faber Castell sa vyrábajú s dôrazom na detail s využitím najkvalitnejších materiálov. Mechanické ceruzky od značky Pentel zas vynikajú moderným dizajnom, inovatívnymi technologickými vylepšeniami aj kvalitnými vymeniteľnými mikrotuhami.

Čo si všímať pri výbere pentelky?

Predtým, ako sa rozhodnete pre tú správnu pentelku nezabudnite zvážiť osobné preferencie a účel použitia. Ak preferujete detailnú a jemnú prácu, pentelka s tenšou tuhou by mohla byť ideálnou voľbou. S pohodlnejšími širšími čiarami vám pomôžu mechanické ceruzky s tuhami s hrúbkou jeden milimeter či verzatilky.

Náhradné tuhy do mechanických ceruziek

Pri väčšine penteliek sa v originálnom balení nachádza isté množstvo túh, v našom sortimente však nájdete aj náhradné náplne. Vybrať si môžete okrem značky aj podľa stupňa tvrdosti (H, F, B) či hrúbky – náhradné tuhy sú dostupné v hrúbkach od 0,35 až po jeden milimeter.

 

Rozhodnite sa pre pohodlnosť a praktickosť s novou mechanickou ceruzkou z našej ponuky. Z desiatok rôznorodých modelov si aj vy určite vyberiete pentelku, ktorá bude vyhovovať vášmu štýlu a potrebám.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 62

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 62

na stránku