Popisovače stierateľné na tabule

Stierateľné popisovače na tabule

Ak máte v školskej učebni, detskej izbe alebo kancelárii bielu magnetickú tabuľu, určite sa vám k nej zídu stierateľné popisovače. Ich špeciálny atrament a prevedenie umožňujú jemné, no trvácne písanie, ktoré neskôr ľahko zotriete. Preskúmajte našu ponuku fixiek na tabule aj vy.

Stierateľné fixky na biele tabule

Vďaka svojej univerzálnosti, efektívnosti a spoľahlivosti sú stierateľné popisovače obľúbeným kancelárskym doplnkom na písanie, kreslenie aj zvýrazňovanie na rôznych tabuliach. Stierateľné fixky sú ideálne pre použitie predovšetkým na bielych magnetických tabuliach, na rozdiel od flipchartových popisovačov ich však môžete využiť aj na písanie na interaktívnych či sklenených tabuliach a ďalších povrchoch, ktoré umožňujú jednoduché a rýchle zotretie.

Kvalitné fixky aj na magnetickú tabuľu

Stierateľné popisovače obsahujú špeciálny rýchloschnúci atrament, ktorý sa otláča na hladký povrch tabule zo špičky fixky s minimálnym trením. Atrament stierateľných fixiek zanecháva na tabuli jasnú a kontrastnú stopu, ktorá je dobre viditeľná aj z diaľky. Popisovače umožňujú ľahké a bezproblémové zotretie napísaného textu – atrament môžete odstrániť suchou utierkou alebo špongiou.

Rôzne farby aj hrúbky stierateľných popisovačov

Viete, čo by ste si mali všímať pri výbere stierateľných fixiek? Ako prvé odporúčame zohľadniť typ tabule, na ktorú budete fixkami písať, rozličné povrchy totiž môžu vyžadovať odlišný typ atramentu. Ďalším dôležitým faktorom je farba atramentu a hrúbka špičky, ktoré ovplyvnia viditeľnosť a komfort pri písaní.

Popisovače rôznych typov značiek Centropen aj Edding

V našom sortimente nájdete široký výber stierateľných popisovačov na viaceré typy tabúľ s rozličnými hrúbkami špičiek a farebnými variantami. Fixky z našej ponuky od rôznych výrobcov sú charakteristické kvalitou použitých materiálov, čo zaručuje ich dlhú životnosť a spoľahlivý výkon.

 

Sú všetranné, ľahko sa nimi píše a napísané sa dá bezproblémovo zotrieť počas niekoľkých sekúnd. Máte doma bielu magnetickú tabuľu vhodnú na popisovanie? Rozhodnite sa pre nové kvalitné stierateľné popisovače z našej ponuky. Stavíme sa, že neoľutujete.

 

 

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 78

na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 31-60 z 78

na stránku