Guľôčkové perá

Guľôčkové perá

Nenápadné aj výrazné, s firemným logom či rozprávkovou postavičkou, s vrchákovým zatváraním alebo klikacím gombíkom. Guľôčkové pero je neoddeliteľnou súčasťou každého školského peračníka aj zásuvky v kancelárskom stole. Máte ich dostatok? Doplňte si zásoby kvalitných guľôčkových pier u nás ešte dnes.

Klikacie guľôčkové perá aj modely s vrchnáčikmi

Guľôčkové perá sú obľúbenými spoločníkmi pri písaní a popisovaní nielen v kancelárskom prostredí, ale aj v škole a domácnostiach. Ich jednoduchosť a spoľahlivosť ich robí nenahraditeľnými nástrojmi na každodenné použitie. Stačí sa len oprieť do kancelárskeho kresla či stoličky a začať písať.

Rýchle použitie aj ochrana koncovky

V našom sortimente nájdete guľôčkové perá s rôznymi koncovkami a typmi atramentu, rozhodnúť sa môžete pre klikacie perá alebo perá s vrchnáčikmi. Kým guľôčkové perá s klikacím mechanizmom umožňujú mimoriadne jednoduché a rýchle použitie, perá s vrchnákom majú krytku, ktorá dokáže oveľa efektívnejšie chrániť koncovku.

Vyberte si guľôčkové pero podľa dizajnu a typu koncovky

Pri výbere guľôčkového pera by ste mali zvážiť, či preferujete hrubé alebo jemné písanie. Podľa toho sa totiž môžete najlepšie rozhodnúť pre pero s koncovkou, ktorá vyhovie vašim preferenciám. Všímajte si aj tvar a veľkosť pera, aby ste sa cítili pohodlne aj pri dlhšom písaní. Ak máte medzi výrobcami kancelárskych potrieb svojho favorita, môžete vyberať aj podľa značky. V našom e-shope nájdete aj obľúbené renomované značky pier ako Stablo, Pilot, BIC či Pelikan.

Ako funguje guľôčkové pero?

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako vlastne funguje tento najbežnejší typ pier? Základom guľôčkových pier je gulička nachádzajúca sa v koncovke pera. Keď píšete alebo kreslíte, táto malá guľôčka sa otáča, vďaka čomu sa uvoľňuje atrament a otláča sa na povrch papiera. Tento jednoduchý mechanizmus zaručuje takmer bezkonkurenčne hladké a spoľahlivé písanie s minimálnym úsilím.

 

Prestalo vaše obľúbené guľôčkové pero písať? Vyberte si u nás úplne nové, alebo sa obzrite po náplniach do guľôčkových pier. Väčšina pier obsahuje vymeniteľné náplne, ktoré sa dajú jednoducho nahradiť.

Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-117 z 117

Page
na stránku
Filter
Nastaviť zostupný smer

Položky 91-117 z 117

Page
na stránku